Echelon About Priser Team Galleri Kontakt Shop

Vores anbefaling

img img

PREVIA

Previa er lækre, plejende og effektive hårprodukter. Med visionen om at holde produkterne så rene og propfyldte med naturlige ingredienser som muligt, og samtidig fremstille både indhold og emballager maksimalt miljøvenlige, er Italienske Previa klart vores hår værdigt. Der er skruet op for naturlig ydeevne og ned for krads kemi, og så dufter serien vidunderligt.

Previa er en super-plejende, mild og effektiv hårpleje, og klart en af vores og vores kunders favoritter.

Hvorfor vælge PREVIA?

Previa er lig med rene produkter, der er beriget med certificerede aktive ingredienser, som er skånsomme for både dig, dit hår og vores planet.

Produkterne indeholder mellem 70% og 99% naturlige, højeffektive ingredienser. Previas signaturduft er mild og behagelig, som en naturlig brise og oser af lækkerhed

Brandet er dybt engageret i at skabe eksklusive, effektive produkter, der også er smukke at se på og behagelige at bruge, men med mindst mulig miljøbelastende påvirkning.

Emballagen er baseret på sukkerrør og al papir er FSC-certificeret. Cruelty free Produkternecertificeret cruelty free af PETA, der kæmper for dyrevelfærd og dyrerettigheder.

Alle PREVIA produkter kan købes hos Échelon